Corona maatregelen Kennis van Pompen

Laatste update: 23 maart

 

Om niemand met nog een vrij algemeen mailtje te belasten, hebben wij er voor gekozen onze Corona maatregelen alleen op onze site te publiceren.


Omdat al onze projectleiders en adviseurs al geregeld thuiswerkten was de overstap naar volledig thuiswerken voor ons niet erg groot. Ons kantoor is dan ook voorlopig gesloten maar iedereen is druk bezig en bereikbaar via mail en mobiele telefoon.
Op kantoor is maximaal één persoon aanwezig om de vaste telefoon aan te nemen.


Alle overleggen doen wij voorlopig telefonisch, of via daarvoor beschikbare video-conference applicaties.


Onze inspecties in het veld gaan, zolang dit niet door de overheid verboden wordt, gewoon door. Hierbij worden wel extra hygiëne maatregelen genomen. Onze inspecteurs komen in principe niet in contact met andere mensen.


Helaas hebben wij alle trainingen de komende periode gecanceld. Zodra deze crisis voorbij is komen wij met nieuwe data voor de trainingen.


Wij merken in onze bezetting de gevolgen van de crisis, naast ziekmeldingen is er ook de zorg voor kinderen welke nu niet altijd ergens terecht kunnen.
We proberen de effecten hiervan op onze projecten zoveel mogelijk te beperken maar hopen op uw begrip als projecten soms iets uitlopen.